Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Tauge

Tauge met Chinese kool in bouillon


Ingrediënten:

- 3 dl. kippenbouillon
- 200 gr. tauge
- 200 gr. Chinese kool
- 200 gr. tomaat
- 3 cl. olie
- 10 gr. djahe
- 4 rode lomboks
- 3 daun salam
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels trassi
- halve ui
- sap halve citroen
- zout naar smaak
- peper naar smaak

Bereiding:

Ontpit en ontvel de tomaten. Snijd deze in grove stukken. Snijd de lomboks en de Chinese kool fijn. Maal de ui, de djahe en de knoflook fijn in de vijzel en fruit dit aan in olie. Voeg de kippenbouillon toe tezamen met de salam, lomboks en de trassi. Voeg de Chinese kool en de tauge toe, wanneer dit half gaar is de tomaten erbij doen. Maak de tumis op smaak af met het citroensap, peper en zout.

Tumis Tauge