Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Kering Kacang Kismis

Koekjes met pinda en rozijnen


Ingrediënten:

- 200 gr. bloem
- 100 gr. margarine
- 100 gr. gula merah
- 100 gr. rozijnen
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 1 ei
- 2 eetlepels melkpoeder
- 1 theelepel vanillepoeder
- 1 theelepel spekkoekkruiden
- halve theelepel bakpoeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de bakplaat in met boter. Snijd de rozijnen in kleine stukjes en stamp de pinda's grof. Zeef de bloem, bakpoeder, spekkoekkruiden en het zout. Mix de margarine tot het romig is. Voeg de suiker toe en mix het tot een egaal mengsel. Roer het ei, melkpoeder en vanille door het mengsel. Voeg dan beetje bij beetje het meelmengsel toe en roer het geheel totdat alle bloem is opgenomen. Roer de rozijnen en de pinda's door het beslag. Leg met een eetlepel hoopjes beslag op de bakplaat en bak de koekjes gaar in 25 min.

Kue Kering Kacang Kismis