Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Ingrediënten:
- 1 kg. runderlappen
- 100 gr. geraspte kokos
- 4 schijven laos
- 3 schijven kunyit
- 3 schijven djahe
- 1 serehstengel
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- olie
- zout
Bereiding:
Was en snijd het vlees in blokjes. Schil de laos, kunyit en djahe, snijd ze fijn en maal ze met de ketumbar en djinten fijn in de vijzel. Meng de kokos met een kopje heet water en knijp de santen eruit. Verhit de olie en fruit de kruidenpasta, schep het vlees erin en voeg de sereh toe. Voeg de santen en zout naar smaak toe en laat het vlees op een laag vuur in 2 tot 2,5 uur gaar stoven.
Hagape Daging