Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Ingrediënten:
- 3 makrelen
- 2 uien
- 3 lomboks
- 1 bosje selderie
- 1,5 theelepel sereh
- halve theelepel laos
- 2 djeruk purut
- 100 gr. santen
- sap van 1 citroen
- 1 bouillonblok
Bereiding:
Snipper de uien, lomboks en selderie fijn. Makreel in stukken snijden, inwrijven met zout en wat citroensap, even laten marineren en dan afspoelen met water. Smelt de santen in 7,5 dl. water. Voeg dan alle ingredienten aan de santen toe en laat deze 5 min. koken. Voeg op het laatst de makreel toe en stoof alles gaar.
Pangek