Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1301

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
frituren
stoven
vijzelen
pittig
oven
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Goreng Kecombrang
Krokant gebakken, gestoofde kip in kokosmelk
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!