Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #171

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
bakken
stomen
heet
marineren
stoven
bbq
grillen
zoet
pittig
oven
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Ayam Panggang di Saus Santen
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!