Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1896

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
oven
koelen
koud
bakken
stoven
vijzelen
blancheren
frituren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!