Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2351

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
vijzelen
marineren
bbq
zuur
pittig
stoven
heet
koelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...

Groente / fruitgerechten

Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!