Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #302

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
bakken
vijzelen
hartig
marineren
frituren
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ayam Goreng Bawang
Gefrituurde kipfilet in een krokant jasje
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!