Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Udang Taoco

Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi


Ingrediënten:

- 200 gr. kipfilet
- 200 gr. garnalen
- 1 paksoi
- 1 rode lombok
- 4 eetlepels taoco
- half kopje water
- 1 ui
- 5 grote champignons

Bereiding:

Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bak deze in een wok met 4 eetlepels olie tot het vlees wit is. Snijd de ui zeer fijn en voeg deze bij het vlees. Schep alles goed door. Snijd de lombok en de champignons in zeer dunne reepjes en voeg deze samen bij het vlees. Roerbak alles tot de champignons donker worden. Voeg de taoco en het water toe. Laat dit voor ca. 8 min zachtjes koken op laag vuur. Snijd de paksoi in reepjes. Voeg de garnalen en de paksoi toe en laat dit nog even 5 min. zachtjes sudderen.

Sayur Udang Taoco