Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- half blok tahu
- beetje olie
- 3 teentjes knoflook
- 2 eieren
- 1 theelepel sambal oelek
- zout
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak hierin de tahu goudgeel en laat het uitlekken op keukenpapier. Snipper de knoflook fijn. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in plakjes of partjes. Maak de knoflook samen met sambal en zout fijn in de vijzel en meng er de azijn en ketjap doorheen tot je een sausje hebt. Leg de blokjes tahu in een schaal, versier ze met plakjes ei en giet het sausje hier overheen.
Tahu Pong