Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tahu Pong

Tahu en eieren met een ketjapsaus


Ingrediënten:

- half blok tahu
- beetje olie
- 3 teentjes knoflook
- 2 eieren
- 1 theelepel sambal oelek
- zout
- 1 eetlepel azijn
- 3 eetlepels ketjap manis

Bereiding:

Snijd de tahu in dobbelsteentjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak hierin de tahu goudgeel en laat het uitlekken op keukenpapier. Snipper de knoflook fijn. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in plakjes of partjes. Maak de knoflook samen met sambal en zout fijn in de vijzel en meng er de azijn en ketjap doorheen tot je een sausje hebt. Leg de blokjes tahu in een schaal, versier ze met plakjes ei en giet het sausje hier overheen.

Tahu Pong