Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Ingrediënten:
- 1 tempeh
- 250 gr. petehbonen
- ketjap manis
- trassi
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode lombok
- olie
- peper
Bereiding:
Snijd de tempeh in blokjes en bak ze goudbruin in de olie. Haal ze eruit, laat het uitlekken en houd apart. Snijd de ui, lombok en knoflook fijn. Doe de gesneden ui en knoflook in de pan waar de tempeh in is gebakken en fruit ze goudgeel. Doe de gesneden lombok erbij en fruit deze voor ca. 1 min. mee. Doe vervolgens de trassi erbij en fruit deze mee tot er geen harde trassistukken meer zijn en doe tenslotte de petehbonen erbij. Na ongeveer 3 min. de tempeh erbij doen, ketjap, zout en peper naar smaak toevoegen.
Tempeh Peteh