Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bolu Gulung Coklat Stroberi

Chocolade rolkoek met aardbeienjam


Ingrediënten:

- 25 gr. patentbloem
- 15 gr. cacaopoeder
- 10 gr. maizena
- 2 eieren
- 50 gr. suiker
- 25 gr. gesmolten boter
- halve theelepel baking soda
- halve theelepel vanillepoeder
- poedersuiker
- aardbeienjam naar smaak

Bereiding:

Zeef in een kom de bloem, cacaopoeder en maizena. Mix in een andere kom de eieren, vanille, suiker en baking soda tot het romig is. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en mix dit goed. Roer de boter hier doorheen. Giet het beslag in een vierkant bakblik van 22 cm. en zorg dat het beslag niet hoger is dan 2 cm. Zet dit in de oven en bak het in 10 min. op 180 graden gaar.

Haal het uit de oven, bestrooi de cake direct met poedersuiker, leg hier een vel bakpapier op en draai het om. Smeer de cake vervolgens voor driekwart in met aardbeienjam. Rol het, met behulp van het bakpapier, stevig op. Doe dit wel voorzichtig, anders heb je kans dat het gaat scheuren. Laat de rol afkoelen en snijd het in stukken.

Bolu Gulung Coklat Stroberi