Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Gadon Daging Dua

Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt


Ingrediënten:

- 200 gr. rundergehakt
- 1 dl. santen
- 1 ei
- 10 rode rawits
- 5 daun salam
- bananenblad

Bumbu:

- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- kwart theelepel djinten
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gula bali

Bereiding:

Snijd de sjalotjes en knoflook fijn. Maal de bumbu tot een pasta en meng dit goed met de santen, het gehakt en ei. Snijd het bananenblad in vijf stukken en verdeel het gehakt over de bladeren. Leg een daun salam en twee rawits boven op het gehakt en vouw het blad dicht. Steek het blad vast met een cocktailprikker en stoom de pakketjes in 30 min. gaar.

Gadon Daging Dua