Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tempeh Bakar Pedis

Pittige pakketjes met tempeh van de bbq


Ingrediënten:

- 1 blok tempeh
- 3 lente-uitjes
- 2 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie

Bumbu:

- 4 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 1 serehstengel
- zout naar smaak

Bereiding:

Gebruik van de sereh alleen het witte gedeelte en snijd het zeer fijn. Snijd de lomboks, knoflook en djahe fijn en maal de bumbu tot een pasta. Snijd de lente-uitjes in ringen. Snijd de tempeh in blokjes of reepjes en meng dit met de bumbu en de lente-uitjes. Voeg de olie en de ketjap toe en meng alles goed door elkaar. Laat dit een half uur marineren. Wikkel het in bananenblad en rooster het totdat het blad licht geblakerd is.

Tempeh Bakar Pedis