De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Iga Babi Bakar Dua
Spareribs van de barbecue
Ingrediënten:
- 750 gr. spareribs
- 1,5 ltr. water
- 4 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 4 eetlepels oestersaus
- 4 eetlepels tomatensaus
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sambal oelek
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Hak de sjalotten en de knoflook fijn. Maak een marinade van alle ingrediënten, behalve het water en laat de ribben voor een nacht hier in marineren. Kook de ribbetjes in het water gaar samen met de marinade en laat de saus goed inkoken. Rooster de ribben op de gril of barbecue mooi bruin en bestrijk ze tijdens het roosteren met de overgebleven marinade.
download