Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Kelapa Almond

Kokospudding met amandelsmaak

Agar-Agar Kelapa Almond | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 275 gr. suiker
- 150 gr. geraspte kokos
- 1,5 ltr. melk
- 2 eidooiers
- 2 zakjes witte agar-agar
- 1 zakje vanillesuiker
- amandelextract naar smaak

Bereiding:

Spoel een puddingvorm om met koud water. Klop de eidooiers los. Breng de melk met de agar-agar en de suiker aan de kook. Roer dit door tot de suiker is opgelost. Roer een beetje warme melk door de eidooiers en voeg dit samen met de vanillesuiker al roerend toe aan de melk. Zet het vuur uit en roer de kokos en het amandelextract door het geheel. Schenk het mengsel in de puddingvorm en laat het afkoelen. Laat de pudding in de koelkast verder goed koud worden voor enkele uren.

Agar-Agar Kelapa Almond