Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel ketjap
- 2 lomboks
- trassi
- nootmuskaat
- 4 kruidnagels
- 2,5 dl. santen
- 4 daun djeruk purut
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd de lomboks in ringen. De kruiden met het vlees mengen en laten marineren. Het vlees in de hete olie bakken. Santen, trassi, ketjap en djeruk purut toevoegen en alles 1,5 uur laten sudderen met het deksel op de pan. Zonodig iets water toevoegen.
Bengaalse lappen