Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 pot bambuscheuten
- 8 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- peper
- reuzel of olie
- bouillon
- taoco
- bieslook
- prei
- ketjap
- selderie
- garnalen
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Zet een pan met water op het vuur en kook het vlees hierin gaar. Wrijf de knoflook met djahe en peper fijn in een vijzel en fruit dit even in reuzel of olie. Doe het vlees erbij met de bouillon, fijngewreven kruiden, taoco, bambuscheuten, fijngesneden bieslook en prei, laat dit even doorkoken. Ketjap, selderie en garnalen toevoegen en schep het in een schaal.
Cah Rebung