Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Mangga Masam
Zoet/zure mango
Ingrediënten:
- 2 jonge mango's
- 3 eetlepels kristalsuiker
- 1 rode lombok
- 1 theelepel zout
- 3 dl. water
- 1 kaneelstokje
- halve dl. azijn
Bereiding:
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het in reepjes. Snijd de lomboks in smalle ringen. Meng de mango en de lombok in een schaal. Breng het water met de azijn, suiker, zout en het kaneelstokje aan de kook en laat het 15 min. zachtjes trekken. Giet de vloeistof over de mango in de schaal en laat het gerecht enkele uren intrekken. Schep het af en toe door.
Mangga Masam