Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Membumbui Ikan Cumi-Cumi

Roerbak van inktvis, oestersaus en zwarte bonenpasta


Ingrediënten:

- 1,5 kg. inktvis
- 10 groene lomboks
- 6 tenen knoflook
- 1 eetlepel taoco
- 50 ml. oestersaus
- zout
- 5 schijven djahe
- olie
- halve eetlepel rijstmeel

Bereiding:

Maak de inktvis schoon en snijd ze vervolgens in stukjes of ringen. Verhit in een wok wat olie en bak de stukjes totdat ze verkleuren. Schep ze uit de pan. Ontpit de lomboks, snijd deze fijn en bak ze in de olie. Kneus de djahe en voeg deze toe samen met de oestersaus en de taoco. Vervolgens de overige kruiden en de inktvis toevoegen. Bak dit ca 5 min. door.

Membumbui Ikan Cumi-Cumi