Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Membumbui Ikan Cumi-Cumi
Roerbak van inktvis, oestersaus en zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 1,5 kg. inktvis
- 10 groene lomboks
- 6 tenen knoflook
- 1 eetlepel taoco
- 50 ml. oestersaus
- zout
- 5 schijven djahe
- olie
- halve eetlepel rijstmeel
Bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd ze vervolgens in stukjes of ringen. Verhit in een wok wat olie en bak de stukjes totdat ze verkleuren. Schep ze uit de pan. Ontpit de lomboks, snijd deze fijn en bak ze in de olie. Kneus de djahe en voeg deze toe samen met de oestersaus en de taoco. Vervolgens de overige kruiden en de inktvis toevoegen. Bak dit ca 5 min. door.
Membumbui Ikan Cumi-Cumi