Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Ingrediënten:
- 1 spitskool
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels ketumbar
- 250 gr. rundergehakt
- zout
- peper
- 1 theelepel ve-tsin
Bereiding:
Snijd de spitskool in smalle reepjes en was dit onder koud stromend water. Snipper de uien en knoflook fijn. Meng het gehakt met zout en peper naar smaak, ketumbar en ve-tsin en bak het gehakt in een beetje olie rul. Fruit de uien en knoflook mee. Voeg de kool toe en laat het geheel ca. 5 tot 10 min. sudderen. Serveer dit met bijv. witte rijst, acar en serundeng.
Orak Arik Dua