Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10253

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
vijzelen
pittig
stomen
bakken
frituren
koelen
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Pindasoep
Soep op basis van pindakaas met kip en zoutvl...
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt

Groente / fruitgerechten

Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!