Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10672

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
heet
stoven
vijzelen
zoet
zoet-zuur
bbq
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!