Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10725

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
bakken
frituren
koelen
blancheren
stoven
heet
marineren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!