Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10786

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
marineren
pittig
oven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!