Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11037

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
heet
marineren
stoven
blancheren
pittig
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!