Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11050

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
blenden
pittig
stoven
vijzelen
heet
marineren
bbq
frituren
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!