Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11235

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
stoven
zuur
heet
blenden
lauw
oven
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!