Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11391

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
frituren
marineren
heet
zuur
vis
vleesvervanger
blancheren
stomen
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Ceker Setan Malang
Gestoofde kippenvoetjes in een hete kokosmelk...
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Taoco Udang
Garnalen met zwarte bonensaus, babymais, tofu...

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!