Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11595

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
vis
marineren
stoven
oven
zoet-zuur
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...

Bijgerechten

Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!