Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11694

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
frituren
vijzelen
koud
lauw
blancheren
blenden
oven
stoven
pittig

Basisgerechten

Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!