Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11755

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
stoven
vijzelen
heet
zoet-zuur
koken
zuur
koud
frituren
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Ayam Sambal Kacang
Gebakken kip in een kruidig sausje van ketjap...
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!