Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11939

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
zoet
heet
marineren
frituren
vijzelen
oven
koud
stoven
grillen
zoet-zuur
pittig
rauw

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Kaber Kebertu Tahu
Gevulde omelet met tofu
Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi
Ayam Mangga Mudah
Gestoomde, gegrilde kip met mango

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!