Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11959

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
pittig
bakken
stoven
blenden
zoet
vijzelen
oven
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!