Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12056

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
gevogelte
marineren
frituren
heet
pittig
bakken
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Ayam Goreng Laos
Gefrituurde gemarineerde kip
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Salmon Masak Jamur
Pittige roerbak van zalmfilets met beurszwamm...

Groente / fruitgerechten

Telor Rebung
Gesmoorde ei met ham en bamboe
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!