Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12083

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
heet
bbq
grillen
stomen
vijzelen
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!