Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12526

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
heet
pittig
frituren
stoven
marineren
oven
blenden
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Ayam Goreng Pemuda
Gefrituurde kip met een hete sambal
Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!