Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Nasi Goreng Magelangan

Pittige gebakken rijst met mie


Ingrediënten:

- 250 gr. gekookte rijst
- 100 gr. gekookte mie
- 2 koolbladeren
- 1 lente-ui
- 1 kippenbouillonblokje
- 2 takjes selderie
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels olie

Bumbu:

- 4 rode lomboks
- 3 rode rawits
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Snijd de koolbladeren fijn, snijd de lente-ui in ringen en hak de selderie klein. Snipper de ingredienten voor de bumbu, maal dit fijn in de vijzel en fruit de bumbu in de olie tot het gaat geuren. Doe de kool, lente-ui, rijst en noedels er bij en schep het een paar keer door. Verkruimel het bouillonblokje er boven en voeg de ketjap toe. Schep het geheel goed door en bestrooi het met de selderie.

Nasi Goreng Magelangan