Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12715

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
pittig
blancheren
zuur
heet
frituren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!