Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14329

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
stoven
bakken
mixen
heet
vijzelen
marineren
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Fu Yong Hai Shanghai
Omelet met krab, mihoen en bamboe
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Telor Petis Tiga
Eieren in kruidige saus
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!