Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14399

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
marineren
bbq
vijzelen
blancheren
frituren
heet
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!