Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14603

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
bakken
heet
gevogelte
marineren
zuur
stoven
vijzelen
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Fu Yong Hai Empat
Omelet met krab, garnalen en groenten in een ...
Ayam Goreng Wijen
Zeer pittige kipfilet bestrooid met sesamzaad...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!