Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1466

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
marineren
bbq
vijzelen
frituren
stoven
oven
blancheren
blenden
koud
heet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Ayam Djeruk dan Adas
Kip met venkel en citroen
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!