Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15076

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
heet
marineren
stomen
vijzelen
zoet-zuur
bbq
stoven
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!