Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15205

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
heet
vis
rijst
vijzelen
vlees
mie
pittig
stoven
blenden
zuur
marineren
vleesvervanger
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Tempeh Masak Gurih
Tempeh gestoofd in een pittige kokosmelksaus
Tongseng
Rundvlees met kool
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!