Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15723

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
pittig
vijzelen
stoven
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!