Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15858

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
blancheren
stoven
vijzelen
bakken
frituren
oven
heet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Telor Bebek Asin
Zoute eendeneieren
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!