Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16009

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
blenden
frituren
stoven
vijzelen
zoet
bbq
grillen
blancheren
zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!