Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16100

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
heet
marineren
stomen
zoet
oven
bakken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
rauw
zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok

Groente / fruitgerechten

Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!